• Aj naše deti v športovom klube nosia rúška

          • Aj naše deti v športovom klube Vlči Parkour nosia na sebe ochranné rúška. Aj keď je momentálne problém zohnať rúška v obchode alebo lekárni, prakticky sa dajú využiť aj rôzne iné materiály.

            Postupne vám budeme pridávať našich chlapcov v rúškach. Týmto chceme dať najavo, že ani nám to nie je ľahostajné a nosiť rúško nie je žiadna hanba. 



            Jedni z najúspešnejších slovenských detských interpretov, Spievankovo, sú v týchto dňoch tiež doma. Aj Spievanka a Zahrajko vedia, že okrem iného je teraz dôležité aj to, aby sme si robili radosť, a tak to urobili tým, čo vedia najlepšie. Deťom posielajú novinku s názvom Koronasong. Tá našim najmenším nie lenže urobí dobrú náladu, ale podľa množstva pozitívnych komentárov na oficiálnom facebookovom profile skupiny i vysvetlí, prečo je dôležité nosiť rúško.


          • Parkour má vyškolených prvých rozhodcov! Medzi nimi je aj náš tréner

          • Parkour ako nové športové odvetvie začlenené pod SGF rozbehol svoju činnosť v roku 2020 prvým školením rozhodcov v histórii Slovenska.  

            Z pôvodne prihlásených 21 účastníkov sa kurzu zúčastnilo nakoniec 19 (2 svoju účasť odriekli zo zdravotných dôvodov). Kurz viedli Vladimír Zlatoš, rozhodca FIG a Roman Bíro, rozhodca vyškolený v ČR. Účastníci boli z 10 klubov zo Slovenska. Medzi nimi bol aj náš tréner zo športového klubu Vlči Parkour Kristián Kasaj z Čadce, ktorý trénuje deti v Žiline a Čadci.

            Účastníci získali kvalifikáciu v obidvoch disciplínach, v ktorých sa v parkoure súťaží, a to Speed-run a Fereestyle. Týmto krokom sme si zabezpečili možnosť organizovať súťaže, s ktorými začíname už v marci. 

            Všetkým účastníkom k získanej kvalifikácie rozhodcu 1. stupňa pre parkour gratulujeme a prajeme v ich rozhodcovskej činosti veľa úspechov.  

          • Letný parkour tábor 2020 len za 220 €

          • Letný parkour tábor to je týždeň plný tréningov, zábavy, nových skúseností, poznatkov a tiež nájdenie si nových kamarátov. Pripravený je pre teba zaujímavý program pri ktorom sa určite nudiť nebudeš: parkour tréningy vonku, prednášky, hry, súťaže, plaváreň, opekačka, a rôzne iné zábavné hry. Nezáleží na tom, či si začiatočník alebo pokročilý. Letný parkour tábor je určený pre každého od 6 do 14 rokov.

            Termín letného tábora 2020

            (10.7. – 17.7. 2020) – (14.8. – 21.8. 2020)

            Cena: 220 eur pri rezervácií do 27.3. 2020. Beriem na vedomie záväznosť tejto prihlášky a zaväzujem sa uhradiť náklady spojené s pobytom a činnosťou v tábore, vo výške 150,-€ na 1 táborový týždeň na účet číslo: SK7965000000000020589801 (POŠTOVÁ BANKA). Do správy pre prijímateľa napíšte meno dieťaťa a dátum letného tábora.

            Zálohu v sume 100 eur prosíme uhradiť najneskôr do 27.3. 2020 na účet číslo: SK7965000000000020589801 (POŠTOVÁ BANKA). Záloha je nevratná! Do správy pre prijímateľa napíšte meno dieťaťa a dátum letného tábora.

            __________________________________________________________

            Všeobecné a záručné podmienky účasti na detskom tábore

            Miesto: Chata Kmínek, Makov, okr. Čadca

            Cena: 220 €

            Veková hranica: (od 6 – 14 rokov)

            Doprava: na miesto konania sa každý účastník dopraví individuálne. (HORSKÁ CHATA KMÍNEK - Makov / Vysoká nad Kysucou č. 11 | GPS: 49.395135, 18.450148)

            Lokalita: Horská chata Kmínek je turistická chata situovaná na Slovensko-Českej hranici na hrebeni Kysuckých Beskýd približne 5 km od hraničnej obce Makov. Táto chata sa nachádza v príjemnej nadmorskej výške 872 m. n. morom, čo umožňuje jej návštevníkom aktívnu turistiku. K dispozícii je aj nekrytý bazén o rozmeroch 20 x 12 x 1,7 m a vyhrievaný kúpací sud.

            Ubytovanie:Ubytovanie je zabezpečené v chate. Vo vnútri sú aj sociálne zariadenia a sprchy. Taktiež sa tu nachádza spoločenská miestnosť kde budú prebiehať interaktívne prednášky ohľadom Parkour.

            V cene je zahrnuté: Raňajky, obed, večera – stravovanie prebieha v reštaurácií priamo v chate. Počas celého dňa budú mať deti zabezpečený pitný režim.

            Ak máš záujem o náš letný parkour tábor, vyber si termín a prihlás sa ešte dnes na emailovej adrese: vlciparkour@gmail.com.