• Začíname kurzy parkouru

          • Kurzy Parkour a freerun štartujeme v Žiline, Čadci a Martine. Začíname od septembra 2020. Chceš sa k nám prihlásiť? Neváhaj a staň sa našim členom.

            Ak sa chceš naučiť parkour a freerun, je tu jedinečná možnosť pre všetkých nadšencov tohto športu. 

            Stačí sa k nám pridať do nášho športového klubu už teraz. 

            Vyplň prihlášku a buď jedničkou tohto športu. 

             

            ONLINE prihlášku nájdeš na našej hlavnej stránke

          • OZ Vlči Parkour - ZAHLASUJ ZA NÁS

          • V Niké nám záleží na budúcnosti slovenského športu a preto sme sa rozhodli založiť Fond pre budúcnosť športu a vložili sme doň prvých 100 000€ a vložíme aj cent za každý tiket.

             

            Náš Fond je určený na podporu mladých športových slovenských talentov, ktorých chceme nájsť a finančne ich podporiť.Stačí, aby si nahral svoje športové video na tento web a my každé dva týždne vyberieme športovcov alebo športové kluby, ktoré podporíme.

            Počas celej 3-mesačnej výzvy môže hlasovať aj verejnosť a pomôcť tak svojím favoritom. Podporte preto náš športový klub a hlasuj za dané video. 

             

             

          • PARKOUR CAMP 2020

          • Trápi vás pomyslenie na to že vaše deti už dlhšiu dobu sedia iba doma a trávia čas výhradne pri telke alebo počítači? Voláte ich von ale oni neustále hrajú videohry ? Pomôžeme vám. 

            Prihláste svoje deti na náš PARKOUR CAMP 2020 od 15.7. do 17.7. 2020 kde sa po dlhšom čase opäť vrátia do života v pohybe, stretnú sa s kamarátmi a zažijú veľa zábavy. Získajú nielen mnoho nových poznatkov a skúsenosti zo športovej oblasti ale aj mnoho nových zážitkov, profesionálny prístup a tiež rozvoj v oblasti myslenia a poznania svojho tela a mysle. Ak chcete prihlásiť svoje dieťa na náš camp, vyplňte dotazník, odošlite ho a čakajte na bližšie informácie, ktoré vám zašleme. Trojdňový camp v Žiline stojí 30 eur.

            Ak máte záujem prihlásiť vaše dieťa na naše sústredenie, vyplňte dotazník a odošlite ho. 

          • Tragédia na Spojenej škole vo Vrútkach

          • Predsedsa športového klubu Vlči Parkour Pavol Konštiak odsudzuje brutálny čin, ktorý sa vo štvrtok odohral v Spojenej škole vo Vrútkach. Zároveň vyjadruje hlbokú ľútosť a zármutok nad nesmiernou tragédiou, pri ktorej prišiel o život zástupca školy.  

            ,,Je to veľká tragédia pre mesto, školu, ale aj celú okolitú spoločnosť. O to viac, že útok sa stal v škole a jeho svedkami boli aj žiaci. Chcel by som vyjadriť úprimnú sústrasť príbuzným a blízkym obete. Želám si, aby sa zranení  čím skôr zotavili ako po fyzickej, tak aj po psychickej stránke. Zatiaľ nie je známa príčina útoku, no dôrazne odmietam akékoľvek formy násilia."

             

            Kondolenciu vyjadril aj primátor mesta Vrútky Branislav Zacharides: ,,V mene svojom, poslancov mestského zastupiteľstva a pracovníkov mestského úradu vo Vrútkach vyjadrujem hlboký zármutok nad tragickou udalosťou, ktorá sa dnes udiala na našej Spojenej škole. Pozostalým prejavujeme úprimnú sústrasť.“