• Šťastné a veselé Vianoce

          • Ďakujeme všetkým za spoluprácu v tomto náročnom roku a želáme Vám a Vašim deťom, aby ste nadchádzajúce vianočné sviatky prežili v radosti a zdraví.Nech nový rok so sebou prinesie všetko len to dobré a pekné - šťastie, zdravie, pokoj v rodinách a spokojnosť v práci.Dovoľte, aby sme vám zároveň predstavili vianočné prianie, ktoré nahrali naši športovci pre vás.

          • Predstavujeme vám nášho nového trénera workoutu

          • Street Workout, alebo Kalistenika, je v skratke cvičenie s vlastnou váhou tela. Pri takomto cvičení človek využíva rôzne fyziologicky prirodzené cviky na komplexné precvičenie celého tela, ako napríklad drep, zhyb, kľuk…

            V modernom prevedení takéhoto cvičenia sa využívajú aj rôzne gymnastické cviky a prvky, akými sú napríklad stojka, predná páka (frontlever) alebo vzpor na rukách bez opory nôh (planche).

            Na takýto šport sme prijali nového trénera 21-ročného Matúša Hubočana zo Žiliny, ktorý sa bude venovať deťom práve touto kategóriou. Deti tak okrem parkouru a freerunu budú môcť vyskúšať a naučiť sa aj workoutu. 

            "Workout je šport pre každého. Či už sa človek chce iba cítiť lepšie, vyzerať lepšie alebo dosahovať neuveriteľné, ba až nadľudské výkony. Je tu niečo pre každého a to je jeho najväčšie čaro," vraví Matúš, ktorý sa už teraz teší na to, ako naučí deti nové triky.