• Mikuláš navštívil deti na tréningu

          • Deti na tréningu 6.12. 2021 navštívil Mikuláš. Deti vyskúšal zo športu a všetkým odovzdal sladké balíčky. Mikuláša sprevádzali vojaci, takže mal dobrú ochranku. Cesta z Trnavy do Žiliny bola náročná, ale s úsmevom to zvládli a prišli naše deti potešiť. ĎAKUJEME

          • Slovenský šport opäť stíchne, výnimku majú len profesionálne súťaže

          • Mládež, rekreační a amatérski športovci môžu po vyhlásení lockdownu minimálne dva týždne športovať len individuálne v prírode a to len v rámci vlastného okresu. Na tréningy a organizované súťaže s výnimkou profesionálnych športových líg v hokeji, futbale, hádzanej, basketbale a volejbale sa výnimka zo zákazu vychádzania i organizácie hromadných podujatí nevzťahuje.

            Naďalej budú povolené len hokejové TIPOS Extraliga a TIPOS Slovenská hokejová liga, dve prvé ligy vo futbale i najvyššie súťaže mužov a žien v hádzanej, volejbale a basketbale. Podľa hovorkyne Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR Dáše Račkovej sa budú musieť hráči a členovia realizačných tímov pravidelne testovať. Diváci však na tribúny nebudú mať prístup.

            Usporiadatelia športových podujatí musia zabezpečiť, že osoby zabezpečujúce zápas s výnimkou priamych aktérov musia mať prekryté horné dýchacie cesty. V interiéri sú povinné respirátory, v exteriéry sú možné aj rúška.

            V rovnakom režime fungoval slovenský šport aj počas predošlej zimy počas druhej vlny pandémie.

            Povolené sú aj medzinárodné súťaže organizované medzinárodnou športovou federáciou a hromadné podujatia nevyhnutné na činnosť karanténnych tréningových centier pre vrcholový šport. Organizovanie karanténnych centier ešte musia schváliť ministerstvá školstva a zdravotníctva.

            Výnimku zo zákazu usporiadania majú hromadné podujatia v režime očkovaní a prekonaní do desať osôb. Podľa ÚVZ sa však môžu konať len v súvislosti s výkonom práce. Organizátor musí zabezpečiť oznam o tom, že sa hromadné podujatie organizuje.

             

            Zdroj: SGF, Vlči Parkour

          • Úspešné 2. kolo Slovenského pohára v parkoure v Nitre

          • V sobotu 2.10.2021 sa v Nitre na drevených prekážkach uskutočnilo 2. kolo Slovenského pohára Jipast v parkoure. Súťaž, ktorej sa zúčastnilo 35 pretekárov dopadla na výbornú. Tejto súťaže sa zúčastnili aj naši športovci športového klubu Vlči Parkour a získali sme 2. miesto.

            Našim chlapcom ešte raz gratulujeme. 

            Na súťaž pripravoval našich športovcov predseda klubu Pavol Konštiak. A výsledok stal za to. 

            Pozrite si výsledky súťaže: